VEGAN VEGAN VEGAN

In samenwerking met Koek & Bakkertje bieden wij u ‘n 4-tal VEGAN en E-nummervrij producten aan

Koek & Bakkertje

Compl-EET anders met Koek & Bakkertje!
Wij bieden een assortiment aan heerlijke vegan afbakproducten, zoals het Italiaanse breekbrood, de naturel pizza bodems en het voedzame VOLkoren- en MEERgranenbrood, vol met vezels.
Wat hun echt uniek maakt, is de toewijding aan natuurlijke vegan ingrediënten. De afbakproducten bestaan voor een belangrijk deel uit zoete aardappels en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. Zo geniet je thuis altijd van versgebakken brood, zonder e-nummers. Bij Koek & Bakkertje geloven ze in ‘eet anders’, omdat ze geloven dat natuurlijk eten beter is voor jou en je gezin.
Laat je verrassen door pure smaken en ambachtelijk vakmanschap. Ervaar zelf het verschil.

Italiaanse Breekbrood - €5,99
Perfect om te delen met vrienden en familie, of gewoon om zelf van te genieten. Elk brood heeft een heerlijk knapperige korst en zachte, luchtige binnenkant. Een verrassende combinatie van Italiaanse kruiden, volkorenmeel, zoete aardappels en andere natuurlijke ingrediënten.
Pizza Bodems – per 2 stuks - € 2,49

Knapperig aan de randen en toch heerlijk zacht van binnen, onze pizza bodems vormen de perfecte basis voor jouw favoriete toppings. Geniet van de ervaring om je creativiteit toe te voegen aan deze voedzame pizza bodems van volkorenmeel, zoete aardappel en andere natuurlijke ingrediënten.
MEERgranenbrood: - € 4,49 (600 gram)

Versgebakken brood om momenten te vieren. Geef je weekend een gezonde upgrade met ons MEERgranenbrood. Een mooie balans van smaak en voeding, door volkoren, zoete aardappels, granen en zaden. Boordevol voedingsvezels, rijk aan eiwitten en tien soorten granen, dit brood is de ideale keuze voor wie bewust wil genieten.
VOLkoren Brood: - €3,99 (600 gram)

Ontdek de rijke smaak en voedzame goedheid van ons VOLkoren brood! VOL, omdat het ook 100% volkorenmeel is. Bereid met onder meer zoete aardappels, is elk sneetje een bron van voedingsvezels en essentiële voedingsstoffen. Met zijn stevige korst en zachte binnenkant, is het de basis voor elke broodmaaltijd.

Bakker Bas

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot middernacht geplaatst worden.

Veilig betalen
iDeal