Over ons


Welkom in de webwinkel van Brood Banket Bakker Bas!

Hier kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag, de beste brood en banket producten van Gorinchem bestellen. Nagenoeg alle producten zijn voorzien van duidelijke foto’s en productinformatie.

U kunt uw bestelling tot 22.30 uur voor de volgende werkdag plaatsen en in de winkel vanaf 9.00 uur afhalen. Uw bestelling kan ook bezorgd worden; zie onder “bezorging”. Uw bestelling kunt u veilig via iDeal betalen. Veel plezier met “shoppen”!

Bakker Bas, top in Gorinchem!
Bakker Bas staat voor topkwaliteit in de breedste zin van het woord. Als lid van het Patisserie College van de betere banketbakkers, komen er regelmatig collega’s in ons bedrijf en gaan we zelf circa 10 keer per jaar bij collega’s kijken. Dit alles om ons bedrijf, medewerkers en producten up to date te houden. Als lid van Heerlijk & Heerlijk staan onze producten onder controle bij het onafhankelijke Nederlands Bakkerij Centrum.

Mede door deze controles en het lidmaatschap van het Patisserie College weet Bakker Bas regelmatig prijzen in de wacht te slepen, zo heeft onze Slagroomschnitte de hoogste landelijke beoordeling gehaald in 2010. Bij de landelijke Vakwedstrijden van 2014 in Drachten werd het Volkorenbrood bekroond met ‘n 3e plaats en de Petit Fours met de 1e! Daarbij kwam nog de eervolle vermelding bij de verkiezing ‘Beste Bakker van Zuid-Holland’. Leerlingen in ons bedrijf zijn verplicht tijdens hun opleiding deel te nemen aan (jeugd)vakwedstrijden, daarbij behalen ze regelmatig prijzen in hun klasse.

Het assortiment is breed en regelmatig worden nieuwe producten geïntroduceerd om u telkens weer te verrassen.

Innovatie
Bakker Bas hecht veel waarde aan innovatief ondernemen. Zo is De Lingelander het exclusieve brood van Bakker Bas, enkelesmaakvolle broden met karakter. Het zeer succesvol brood De Lingelander is niet meer weg te denken uit ons assortiment. Er zijn momenteel 5 variaties,

Puur; zeer donker meergranenbrood met een goede malsheid, rijk gevuld met zonnebloempitten, lupine, lijnzaad, gierst en haver.

Vezel; middeldonker meergranenbrood, rijk aan voedingsvezels. Het is een lekker en gezond brood met een stevig karakter.

Pompoen; is een goudblond meergranenbrood rijk gevuld met pompoenpitten en geroosterde tarwekiemen. Onderscheidend van smaak met een spekkige kruim

Granen; Heerlijk meergranenbrood met herkenbare pitten en zaden. Het heeft ‘n karakteristieke smaak en is gevuld met o.a. zonnebloempitten, lijnzaad, gierst en haver.

Grof; donker stevig meergranenbrood met een goede malsheid, gevuld met roggekorrels, zonnebloempitten, lupine, lijnzaad, gierst en haver.

Door het lidmaatschap van het Patisserie College en de overnamen van Banketbakkerij Van Beers kunnen we ook de prachtige recepten van enkele bankettoppersgebruiken;

Appelkanjers is DE traktatie op de werkvloer, dagelijks worden er hiervan tientallen besteld welke wij bezorgen bij de diverse bedrijven in Gorinchem en directe omgeving.

Weensgebak, Hazelnootbollen en Petit Fours zijn andere toppers in ons banketassortiment.

Ook maken we het enige echte Gorinchemse koekje; Bliekjes, dit recept is in de jaren ’70 ontwikkeld door dhr. Van Beers. Het koekje heeft de vorm van ’n Bliekje en is verrijkt met stukjes hazelnoten. Moet u zeker is ’n keer proberen!

In onze bakkerij/winkel wordt gewerkt met de volgende allergenen: glutenbevattende granen, ei, vis, pinda’s, soja, melk (lactose), noten, mosterd, sesamzaad, lupine en sulfliet. Hierdoor kan het voorkomen dat er door kruisbesmetting, allergene ingrediënten (sporen) in onze producten terecht komen.

Heeft u vragen?
Neem contact op met de betreffende winkel of stuur een e-mail naar info@bakkerbas.nl

Bakker Bas

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot middernacht geplaatst worden.

Veilig betalen
iDeal